BANNER

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Απάντησε η χρυσή αυγή

Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής απάντηση στον κ.Καμίνη.


Ψεύτης και συκοφάντης ο συνήγορος του λαθρομετανάστη Kαμίνης

Γ. Καμίνης στον ANT1: “Η ψήφος στη Χρυσή Αυγή είναι ψήφος σε ένα πολιτικό κόμμα του οποίου ο αρχηγός είπε απερίφραστα ότι θα πρέπει οι πολίτες να κυκλοφορούν ένοπλοι για να αντιμετωπίσουν την εγκληματικότητα. Δηλαδή φέραμε την Αθήνα στην κατάσταση που τη φέραμε, θα την κάνουμε τώρα Βαγδάτη;”. 
Επειδή τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης μας έχουν στερήσει το δικαίωμα στον αντίλογο, απαντάμε μέσω της ιστοσελίδας μας – σε πρώτο πρόσωπο – στα ψεύδη και τις συκοφαντίες του Γ. Καμίνη: «Η Χρυσή Αυγή ψηφίστηκε από χιλιάδες Έλληνες των Αθηνών για να επαναφέρει την τάξη και την ηρεμία στην χειμαζόμενη πόλη μας και όχι για να την κάνει Βαγδάτη. Είσαι ανενημέρωτος για τις θέσεις και το πρόγραμμά μας και μας συκοφαντείς συστηματικά. Έχεις πανικοβληθεί από τα υψηλά ποσοστά που συγκεντρώσαμε και απ’ το ότι η φωνή μας βρίσκει πλέον απήχηση σε ολόκληρη τη χώρα.
Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος, εκλεγμένος πλέον από τον λαό, είχε ξεκάθαρα δηλώσει πως οι άνδρες που θα αναλάβουν να διασφαλίσουν τη ζωή και την περιουσία των Αθηναίων θα πρέπει να οπλοφορούν νόμιμα, όπως νόμιμα οπλοφορούν και εκατοντάδες προσωπικοί φρουροί μεγαλοεργολάβων και μεγαλοδημοσιογράφων. Η πρότασή του αυτή έγινε δεκτή από το 5,3% των Αθηναίων και τον οδήγησε στο δημοτικό συμβούλιο.
Γιώργο Καμίνη, αν είχες πατήσει έστω και μία φορά το πόδι σου στις υποβαθμισμένες περιοχές του 1ου, του 4ου και του 6ου δημοτικού διαμερίσματος, θα ήξερες πολύ καλά πως την Αθήνα την έχετε κάνει ήδη Βαγδάτη εσύ και οι πολιτικοί σου συνοδοιπόροι».
Είχαμε αποφασίσει να μην αναφερθούμε σε κανέναν από τους δύο υποψηφίους του δευτέρου γύρου των εκλογών για τον Δήμο της Αθήνας, η παραπάνω προκλητική δήλωση Καμίνη όμως ήταν αδύνατο να μείνει αναπάντητη. Χωρίς σχόλια παραθέτουμε και μία δήλωση του κρατικοδίαιτου δημοσιογράφου Κούλογλου, δήλωση που συνόδευσε το μανιφέστο συμπαράστασης διαφόρων «προοδευτικών» προς τον ψεύτη και συκοφάντη Γ. Καμίνη: «εξήντα έξι χρόνια μετά τη γερμανική κατοχή, νεοναζί μπήκαν στην Αθήνα ξανά». Σε παράλληλη πορεία με τον Κούλογλου, κάποια υποκείμενα του λεγόμενου «εθνικού χώρου», κάποιοι δειλοί καρπαζοεισπράκτορες, έσπευσαν, προτού ακόμη δημοσιευθεί αυτό το κείμενο, να πουν εν πολλοίς ότι η Χρυσή Αυγή… τα βρήκε με την Νέα Δημοκρατία. Έχουν το θράσος να μας πιάνουν στο στόμα τους – εκτός από τους αναρχοαριστερούς – και τα τσιράκια του Καρατζαφέρη, οι νεροκουβαλητές του ΠΑΣΟΚ, τα τσουτσέκια του ΔΝΤ. Φαίνεται πως  πόνεσε πολύ και πολλούς το 5,3% της Χρυσής Αυγής. Περαστικά τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια: