BANNER

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΑΦΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΠΡΟΤΙΜΑ ΑΠΟΧΗ...

Γέμισε η Έδεσσα "τουρίστες" σήμερα (Κυριακή) ! Από Σκόπια και από Βουλγαρία οι εκδρομείς που έφυγαν με το που έκλεισαν οι κάλπες


Βουλγαρικά λεωφορεία και επιβατικά αυτοκίνητα καθώς και Σκοπιανά mini-bus αλλά και αυτοκίνητα εθεάθησαν παντού στην πόλη της Έδεσσας.

Την προηγούμενη Κυριακή δεν υπήρχε ίχνος "τουρίστα" αλλά σήμερα η πόλη ήταν γεμάτη "Μακεδόνες" και δεδομένης της μεγάλης αποχής και της πλήρους απουσίας ελέγχου στα εκλογικά τμήματα ... θα πρέπει να ανησυχούμε.

Επίσης εθεάθη νεαρή γυναίκα Εδεσσαία να προσπαθεί να ψηφίσει χωρίς ταυτότητα ( με το πρόσχημα ότι την ξέχασε) που μόλις είχε ψηφίσει σε άλλο εκλογικό τμήμα της Έδεσσας.

Πρωτοφανής κινητοποίηση και όλο το "σύστημα" σε εγρήγορση για να μην αλλάξει το καθεστώς στον Δήμο Έδεσσας εν όψει συνταρακτικών αποφάσεων της κυβέρνησης που σχετίζονται με το Σκοπιανό αλλά και τα οικονομικά προφανώς.

Κάθε ψευδαίσθηση για ορθή λειτουργία της Δημοκρατίας στην Ελλάδα χάνεται. Το σύστημα έχει προαποφασίσει ποιοι θα εκπροσωπούν τα ξένα συμφέροντα εις βάρος των ψηφοφόρων. Το σύστημα επιβάλλει τους κατάλληλους ηγέτες κι εμείς έχουμε την ψευδαίσθηση ότι μπορούμε να αλλάξουμε τον ρου της ιστορίας. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στην "δημοκρατία" που ζούμε.
edessa-vegoritida

Δεν υπάρχουν σχόλια: