BANNER

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ο Καταστροφέας της Αθήνας

Ο…ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ ΛΑΤΡΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

Πρόγραμμα – πρόσκληση προς τους λαθρομετανάστες!
giorgos-kaminis Με νομιμοποίηση και χρηματοδότηση σχεδιάζει να ανατιμετωπίσει τα φαινόμενα λαθρομετανάστευσης και παραεμπορίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων κ. Καμίνης. Ομολογούμε πως σε περίοδο οικονομικής κρίσης για τους Έλληνες το τελευταίο που θα περιμέναμε να ακούσουμε από έναν υποψήφιο Δήμαρχο για την Αθήνα θα ήταν αυτό.
Αντί να δοθεί όλο το βάρος στην ελάφρυνση των Ελλήνων της Αθήνας, τα χρήματα και η προσοχή σχεδιάζεται να πέσουν στους λαθρομετανάστες…με την δημιουργία, όπως θα δείτε, “πολυπολιτισμικών αγορών” νομιμοποιώντας το παραεμπόριο, αλλά και με την παροχή αναξιοποίητων παλαιών κτηρίων του Δήμου σε αυτούς υπό την μορφή καταλυμάτων…!
Διαβάζουμε λοιπόν τους εξής σχεδιασμούς στην επίσημη σελίδα του κ. Καμίνη:
“Τη δημιουργία «πολυπολιτισμικών αγορών», όπου θα πωλούνται νόμιμα προϊόντα από αλλοδαπούς και ευάλωτες ομάδες πληθυσμού ή αυτό-παραγόμενα προϊόντα χειροτεχνίας. Στόχος είναι να δοθεί σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, καθώς και σε αλλοδαπούς που σήμερα εμπλέκονται στο παραεμπόριο, η δυνατότητα νόμιμης εργασίας και κοινωνικής ένταξης, αλλά και η δημιουργία νέων χώρων ζωής, κίνησης και οικονομικής δραστηριότητας.”
“Οι μετανάστες χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα πρέπει να «έρθουν στην επιφάνεια», να καταγραφούν. Πρέπει να απομακρυνθούν από το δρόμο, να εγκατασταθούν σε καταλύματα (π.χ. σε αναξιοποίητα παλαιά κτήρια του Δήμου). Να τους δοθεί προσωρινή άδεια εργασίας, καθώς η άκρα ανέχεια τροφοδοτεί την παραβατικότητα. Να τους παρασχεθεί η αναγκαία πρόνοια.”
Εμείς απλά ερωτούμε…! Ποιός λαθρομετανάστης θα ακούσει αυτό το πρόγραμμα του κ. Καμίνη και δεν θα τρέξει να νομιμοποιηθεί και να εγκατασταθεί στι Δήμο της Αθήνας…;
Πηγή:ellinikiafipnisis
www.eglimatikotita.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: