BANNER

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Θέλουμε τζαμί;;;



Μπορεί να κόπτεται ο Δήμαρχος  της Αθήνας και να αισιοδοξεί να εκλεγεί ξανά από τους πολίτες αυτής της πόλης , όμως δεν έχει δείξει κανένα δείγμα οτι σέβεται αυτήν την πόλη και τους Έλληνες πολίτες της. Αντιθέτως, το σεβασμό του και το ενδιαφέρον του εξαντλεί με παρρησία και γλοιώδες ύφος όταν ομιλεί για τους εκατομύρια μουσουλμάνους λαθρομετανάστες που μαστίζουν και απομυζούν και το τελευταίο δείγμα ζωής, ανθρωπιάς, ασφάλειας, πολιτισμού και καθαριότητας αυτής της πόλης. Θέλει να τους κάνει όλα τα "χατήρια "  και απαιτεί από εμάς να του δώσουμε τα "συχαρίκια". Θέλει να τους επιτρέπεται ανενόχλητοι να πουλάνε τα λαθραί προιόντα τους σε κάθε γωνιά τηε πόλης, να τους επιτρέπεται να πουλάνε ναρκωτικά, να προσεύχονται όλοι μαζί στην πλατεία Κοντζιά, όποτε θέλουν, να βρωμίζουν παντού με τις ακαθαρσίες τους, να απειλούν όλους μας με κλοπές, ληστείες, βιασμούς, ανενόχλητοι. 
Σε απόλυτη σύμπνοια και συνεργασία με την κατοχική κυβέρνηση GAP θέλει και επιδιώκει μανιωδώς να τους φτιάξουν Τζαμί, και όχι ένα οποιοδήποτε τζαμί, σαν τα εκατοντάδες που λειτουργούν σε υπόγεια των Αθηνών και έχουν γίνει κυψέλες ισλαμικών φανατικών και επικίνδυνων ανθρωπαρίων, αλλά ένα επίσημο τζαμί, μια Μέκκα!!!

Θα τιμωρηθείς Νικήτα γιατί πρόδωσες τα πάντα.Και εσύ και η δεξιά και ο GAP.
Οι Έλληνες έχουν από πολύ παλία αποφασίσει σύσσωμοι, με μία φωνή και με πολύ έντονο, δραστικό  και απόλυτο τρόπο για το άν θέλουν στην Ελλάδα τζαμιά και μιναρέδες. Απο το 1821.              Αν σου λέει κάτι αυτό. Αν λέει αυτό κάτι σε όλους μας.!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: