BANNER

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ " ΤΟ ΒΑΘΥ ΛΑΡΥΓΓΙ"


Όλη αυτή η υπόθεση με τον πρωθυπουργό που είπε ότι κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα είναι τόσο γελοία όσο και αποπροσανατολιστική. Εχει σημασία δηλαδή αν αυτός είναι ο Καραμανλής, ή ο Σημίτης, ή ο Παπανδρέου; Τόσα χρόνια όλοι οι πολίτες δεν ξέρουν ότι η χώρα είναι διεφθαρμένη και μόλις τώρα μας έπιασε ο πόνος για το ποιος τόλμησε να το πει;
Κι εν πάση περιπτώσει το θέμα είναι όχι μόνο αν το είπε και που το είπε , αλλά ότι αυτός που το είπε δεν έκανε απολύτως τίποτε για να αλλάξει αυτό το καθεστώς, πέρα απο το γεονός ότι έβγαλε την ουρά του απέξω
Αν είναι ο Σημίτης, έχει μεγάλη ευθύνη διότι στη δική του θητεία διογκώθηκε το φαινόμενο του γρηγορόσημου και οι νταβατζήδες έκαναν πάρτι.
Αν είναι ο Καραμανλής, έχει τεράστια ευθύνη διότι άφησε να του φύγει το παιχνίδι από το χέρια. Ένας πανίσχυρος πρωθυπουργός με ισχυρή λαϊκή εντολή περιορίστηκε σε επικοινωνιακές κορώνες τύπου… Μπαϊρακτάρη και άφησε όλα τα λαμόγια της προηγούμενης γαλάζιας διακυβέρνησης να αλωνίζουν.
Αν είναι ο Παπανδρέου έχει επίσης τεράστιες ευθύνες διότι το μόνο που κάνει είναι να διαπιστώνει, να φλυαρεί, να υπόσχεται και να μένει στα λόγια. Και σε λίγο καιρό θα μιλάμε και για διαφορά “πράσινης” απόχρωσης, για να μην επανέλθουμε στο αδφιαμφισβήτητο γεγονός ότι η διαφθορά στην Ελλάδα άνθισε σε καταπράσινα λιβάδια.
...........................................................
www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: