BANNER

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΕΛΟΣ!!!

Ξεκίνησε το "εμπάργκο" των προμηθευτών στα νοσοκομεία


Προβλήματα αναμένονται στα δημόσια νοσοκομεία, λόγω των ελλείψεων υλικού, μετά την ανακοίνωση των μελών του Συνδέσμου Προμηθευτών Επιστημόνων και Υγείας, που προχωρούν σε εμπάργκο υλικών προς όλα τα νοσηλευτικά ιδρύματα από τα οποία δεν πληρώνονται.

Οι προμηθευτές ανακοίνωσαν ότι έπειτα από πέντε χρόνια, από το 2004 έως το 2010, τα χρήματα που τους οφείλουν τα νοσοκομεία ξεπερνούν τα 2,6 δισεκατομμύρια ευρώ.Η γενική συνέλευση των προμηθευτών αποφάσισε να αναστείλει τις παραδόσεις υλικού, χαρακτηρίζοντας την πράξη αυτή ως μονόδρομο.

Από την πλευρά τους, οι νοσοκομειακοί γιατροί έκαναν λόγο για μεγάλες ελλείψεις υλικού που καταγράφονται ήδη στα δημόσια νοσοκομεία και κάνουν έκκληση προς τους υπευθύνους προκειμένου να μην οξυνθεί το πρόβλημα.

Ο ΣΕΠ επισημαίνει ακόμη ότι από την αρχή του έτους τα νοσοκομεία έχουν εξοφλήσει προς τους προμηθευτές μόνο το 4,6% των υλικών, τα οποία έχουν ήδη παραλάβει και χρησιμοποιήσει.


Πηγή : TNSite
 
Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΡΟΠΟΣ ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ...ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΜΑΤΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ.    
    ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ  ΣΕΠ, ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΕΩΝΑΤΕ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ; ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ, Ή ΓΙΑ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΕ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ , ΜΕ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ; (Και δεν βαριεσαι, ξαναγοράζουμε) ΜΗΠΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΕΠ  ΕΧΕΤΕ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ;  ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ; ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ! ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: