BANNER

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Παρολίγον τραγωδία στον ΗΣΑΠ




Σήμερα, 22-10-2010 στον ΗΣΑΠ συνέβη κάτι που ξεπερνά την  φαντασία όλων μας. Οδηγός συρμού  με εκατοντάδες επιβάτες στοιβαγμένους στα βαγόνια   του  και κατευθυνόμενος από Ειρήνη προς Αττική, ξαφνικά λίγο πριν την αποβάθρα του σταθμού Αττική ενώ έχει ελαττώσει ταχύτητα και κάνει μια καθιερωμένη στάση λίγων δευτερολέπτων, αποφάσισε να ανοίξει όλες τις πόρτες δ ι ά π λ α τα ………Όπως καταλαβαίνετε κυριάρχησε πανικός.  ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΛΟΓΩ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ. 
Καταλαβαίνω και τον παράγοντα ανθρώπινου λάθους, αλλά δεν θα έπρεπε να υπάρξει μια εκδήλωση ενδιαφέροντος και μια συγνώμη; Ουτε βγήκαν να δούν οι οδηγοί , αν έπεσε κανείς έξω. 
Προσωπικά πλέον μπορώ να περιμένω τα πάντα από όλους αυτούς τους υπαλλήλους της εν λόγω εταιρίας. Έχω αποφασίσει ότι καθημερινά θα μας ταλαιπωρούν, θα μας εκνευρίζουν με την αδιαφορία τους και γενικότερα θα πρέπει να υποστούμε τα αποτελέσματα της τεμπελιάς τους. Αυτό όμως ρε παιδιά πάει πολύ! Δεν μπορεί να θέτουν σε κίνδυνο την ίδια μας την ζωή και κανείς να μην μιλάει, κανείς να μην δέχεται κυρώσεις. Μόνο να απεργούν ξέρουν καλά  αυτοί οι υπάλληλοι, δεν έχουν υποχρεώσεις, μόνο δικαιώματα;

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: