BANNER

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.




-Σοκ προκαλεί η είδηση ότι δύο Λιμενικοί της Πάτρας συνελήφθησαν από την Ασφάλεια, κατηγορούμενοι για ληστείες σε βάρος αλλοδαπών. Χθες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. Οι συλλήψεις που έγιναν, αφορούν τρία άτομα, τους δύο Λιμενικούς νεαρής ηλικίας και ένα ακόμα άτομο, που δεν υπηρετεί στο Σώμα.Οι δύο Λιμενικοί σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν στους αλλοδαπούς και  άρπαξαν  κινητά τηλέφωνα και χρήματα, από παράπηγμα στο οποίο διέμεναν.
-Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες και τα οχήματα των ανωτέρω δραστών, βρέθηκαν είκοσι εννέα (29) κινητά τηλέφωνα, εκ των οποίων, πέντε (5) αναγνωρίσθηκαν από τους παθόντες και αποδόθηκαν σε αυτούς. Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
1.63 πλαστικοί σφικτήρες,
2.1 μαχαίρι,
3.1 πτυσσόμενη ράβδος,
4.1 σιδερογροθιά,
5.1 αεροβόλο όπλο (περίστροφο),
6.1 αυτοσχέδια ράβδος, τύπου καλωδίου και
7.το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ
Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν χθες το βράδυ στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ο οποίος  τους παρέπεμψε στην κ. Ανακρίτρια, όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την 22-10-2010.
Οι τρεις (3) συλληφθέντες κατηγορούνται για «ληστεία κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία και αντιποίηση αρχής».

- Με απόφαση του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχου κ. Αθανάσιου Μπούσιου, τα εμπλεκόμενα στην υπόθεση επιθέσεων σε βάρος Αφγανών μεταναστών στελέχη του Λ.Σ. απο την Πάτρα τέθηκαν άμεσα σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διετάχθη η εις βάρος τους διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τον καταλογισμό πειθαρχικών ευθυνών.

ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ (ΚΑΙ ΜΗ)  ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΩΝ 5 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ (ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΧΙΛΙΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΓΓΙΞΕΙΣ) ΚΑΙ ΤΡΑΚΟΣΙΑ ΕΥΡΩ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: