BANNER

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΡΙΖΑ, αναρχικοί και αλλοδαποί



ΣΥΡΙΖΑ, αναρχικοί και αλλοδαποί, σε συγκέντρωση-παρωδία

Την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα, η εθνομηδενιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, έκανε την εμφάνισή της στην Πλατεία Αττικής. Εκεί, εμφανίστηκαν 250 αντιεξουσιαστές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και άλλοι τόσοι Αφγανοί λαθρομετανάστες, εκ των οποίων κάποιοι διένειμαν και μια προκήρυξη στα αφγανικά. Οι αντιεξουσιαστές έστησαν μια μικροφωνική, από την οποία προέβησαν σε εμπρηστικές και υβριστικές αναφορές κατά των πατριωτών και των κατοίκων. Τον λόγο πήραν όμως και κάποιοι Αφγανοί, μεταξύ τους και μια γυναίκα (αλήθεια, στη χώρα της μπορεί να μιλά δημόσια από μικρόφωνα?).
Την περιοχή είχαν αποκλείσει από νωρίς έξι διμοιρίες των ΜΑΤ. Όταν νύχτωσε, οι αντιεξουσιαστές επιχείρησαν πορεία προς τον Άγιο Νικόλαο και προσπάθησαν να κινηθούν προς τη βίλα Αμαλία, πρώτα από την Λεωφόρο Αχαρνών και μετά από την Πλατεία Αττικής, αλλά εμποδίστηκαν από την ΕΛΑΣ, χωρίς να σημειωθούν επεισόδια. Σημειωτέον ότι στην Πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, είχαν συγκεντρωθεί πάνω από 150 κάτοικοι, οι οποίοι ήταν αποφασισμένοι να περιφρουρήσουν τη γειτονιά τους, ενώ έντονη ήταν και η παρουσία της ΕΛΑΣ, με τρεις διμοιρίες, που αυτή τη φορά κρατήθηκαν μακριά από τους Έλληνες. Φυσικά, οι αντιεξουσιαστές κρατήθηκαν μακριά από τους κατοίκους. Τον Άγιο Παντελεήμονα τον έχασαν και αυτοί και τα κτηματικά συμφέροντα που τους ακολουθούν για να διώξουν τους κατοίκους από τα σπίτια τους.
Στη διαδρομή της πορείας των αναρχικών σημειώθηκαν διάφορα ευτράπελα, με τους αντιεξουσιαστές να εγκαταλείπουν στα κρύα του λουτρού τους αλλοδαπούς στη μέση της πορείας.

www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: