BANNER

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Φέρελπις Δήμαρχος


Δεν ήταν ο τίτλος του "συνηγόρου  του πολίτη" ,ο οποίος   του απενεμήθη απο την τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ  το 2003 (ήταν ήδη βοηθός απο το  1998) ,ούτε  φυσικά  οι αναμφισβήτητες νομικές του γνώσεις  και ικανότητες  που  έπεισαν τον σημερινό  κυβερνήτη  να τον επιλέξει  ως υποψήφιο για  το αξίωμα  του Δημάρχου  της Αθήνας αλλά η  "προσφορά" του  απο την προαναφερθείσα θέση στον πόλεμο εναντίον της  Εκκλησίας και γενικώτερα της Ορθοδοξιας.


Αυτό που βέβαια μας κάνει  εντύπωση είναι το γεγονός ότι  ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου   που σαν πρωθυπουργός  δήλωνε  προ μηνών ότι κυβερνά μια χώρα διεφθαρμένων  είναι ο ίδιος  που σαν υπουργός της τότε κυβέρνησης του  κ. Σημίτη  συναίνεσε  στην δημιουργία του θεσμού  του "συνηγόρου των διεφθαρμένων"  (συνήγορος του  πολίτη) και στην κατάργηση της αναγραφής του θρησκεύματος απο τις αστυνομικές ταυτότητες (τις οποίες όπως  δήλωσε  θα  καταργήσει για να τις αντικαταστήσει με την "Κάρτα του πολίτη" ή πιο σωστά την  "κάρτα του διεφθαρμένου πολίτη")
Οι  "εξετάσεις" που προφανώς πέρασε με απόλυτη επιτυχία  ο νυν υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ  , είχαν κατά πάσα ένδειξη  ως ζητούμενο τις αντι- Ορθόδοξες  πρακτικές  και την  προώθηση των νεοεποχήτικων δογμάτων.
Ο  κ. Καμίνης λοιπόν, ως "συνήγορος (;) του πολίτη"  ήταν εκείνος που....
εισηγήθηκε στο υπουργείο  παιδείας της κυβέρνησης των   "σεμνών και ταπεινών"   να  απαγορεύσει  την  δυνατότητα  των   παιδιών να ζητούν την προσέλευση Ιερέα στο σχολείο  για να εξομολογηθούν  και ήταν αυτός που εξέφρασε με επιστολή την "ικανοποίησή" του για την  περίφημη  εγκύκλιο  του υπ. παιδείας  (ΝΔ) με την οποία απαλλάσσονταν  απο  το μάθημα των θρησκευτικών  τα παιδιά  των οποίων οι γονείς θα κατέθεταν σχετική αίτηση.
Ήταν  λοιπόν φυσικό  ο κ. Καμίνης  με  τέτοιες "περγαμηνές"  και ως  " εγγυημένος" πλέον εχθρός της Ορθοδοξίας και αξιόπιστος  πολλαπαλασιαστής της νεοεποχήτικης κουλτούρας και κοσμοαντίληψης, να  "ανέβει" ακόμα ένα σκαλί  στην ιεραρχία των  επιτελών  της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" για  να διεκδικήσει , χρησιμοποιώντας  τον προηγούμενο  τίτλο του, την δημαρχία του μεγαλύτερου δήμου  της Ελλάδας.
 
klassikoperiptosi

Δεν υπάρχουν σχόλια: