BANNER

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΥΠΟ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ

 


Απίστευτες εικόνες και επεισόδια

Ανοιχτή είναι πλέον η είσοδος της Ακρόπολης μετά την επιχείρηση των ΜΑΤ που απώθησαν εργαζόμενους και δημοσιογράφους που βρίσκονταν στην πύλη του μνημείου.

Διμοιρία της Υπηρεσίας Μέτρων Τάξης περικύκλωσε τους καταληψίες καθώς μπήκε στον αρχαιολογικό χώρο κάνοντας έφοδο από την πλαϊνή πόρτα.

Οι άνδρες των ΥΜΕΤ στρίμωξαν τους συμβασιούχους ανάμεσα στις ασπίδες τους και τα κάγκελα της εισόδου ενώ ακολούθησαν συμπλοκές μέσα και έξω από τον αρχαιολογικό χώρο και χρήση χημικών.

Αυτήν την ώρα η είσοδος του χώρου είναι ανοιχτή αλλά δεν είναι δυνατή η διέλευση κανενός καθώς οι συμβασιούχοι παραμένουν από μέσα και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν μπλοκάρει την πόρτα.

Έξω από την είσοδο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίες προχωρούν σε επιθέσεις κατά δημοσιογράφων και εργαζομένων.
www.newsbeast.gr


ΥΓ "exo frenon":   ΜΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ? ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΑΚΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΑΜΟΙΡΗ ΧΩΡΑ? ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΡΕΤΑΛΙΑ.
              Α, ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ. ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΙΣ "ΓΝΩΣΤΕΣ " ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: