BANNER

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Απορώ.......

Υποψήφιος στην Ηλεία ο Σπ. Κάρτας που έχασε 7 μέλη της οικογένειάς του στη φωτιά της Αρτέμιδας


Στις 24 Αυγούστου του 2007 ο Σπήλιος Κάρτας έχασε επτά μέλη της οικογενειάς του στη φονική φωτιά στην Αρτέμιδα. Παρά το τραγικό χτύπημα της μοίρας, δεν το έβαλε κάτω και τώρα κάνει ένα νέο ξεκίνημα.
Ζητά λοιπόν την ψήφο των συμπολιτών του για να τους εκπροσωπήσει στο δημοτικό συμβούλιο της Ζαχάρως. Ας δούμε το έγραψε ο ίδιος.
« ...Και στα χαλάσματα φυτρώνουν τα λουλούδια...

Το 2007, ζήσαμε όλοι μας μια μεγάλη καταστροφή. Τα χάσαμε όλα.
Ο όμορφος τόπος μας με τα χίλια χρώματα έγινε κατάμαυρος από τα αποκαϊδια.
Οι άνθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους...
Η θλίψη και η καταχνιά σκέπασε το χωριό και την ψυχή μας......................................................................
Αποφάσισα να δεχθώ να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Ζαχάρω με τη ΝΕΔΑ
και τον κ. Αλεξανδρόπουλο, γιατί όλοι μαζί πρέπει να αλλάξουμε τη ζωή μας προς το καλύτερο.
μας μέρος....... ».

Σχόλιο: Απορώ, με όλο το σεβασμό σε αυτόν τον άνθρωπο που έχασε απο τις πυρκαγιές  τόσα  μέλη της οικογέννειάς του, πώς μπορεί να συνεργάζεται με το Πασόκ, το οποίο είναι αποκλειστικά υπεύθυνο για τις φονικές αυτές πυρκαγιές της Ηλείας; Πώς μπορεί να αγωνίζεται πίσω από τους δολοφόνους της οικογέννειάς του; Με ποιόν τρόπο  έπεισαν και με ποιά μέσα  θόλωσαν το μυαλό και μέθυσαν τη συνείδησή του ανθρώπου αυτού, που θα έπρεπε να τους σιχαίνεται ψάχνοντας και ανακαλύπτοντας την αλήθεια για το "φονικό";

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εύλογη η απορία σου, αλλά λάβε υπόψιν σου πως στις μικρές τοπικές κοινωνίες δεν υπάρχει "ΠΑΣΟΚ","ΝΔ" και τα συναφή. Χωρίς να θέλω να πάρω θέση υπέρ του Συνδυασμού αυτού, απλά σε ενημερώνω πως αποτελείται κυρίως από ανθρώπους που στήριξαν τον Σπήλιο, κόντρα στην -υποστηριζόμενη από το ΠΑΣΟΚ στις προηγούμενες εκλογές- τωρινή δημοτική αρχή του τόπου.

Και σε τελική ανάλυση η πιθανή παρουσία του Σπήλιου στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο μόνο αισιοδοξία κ' ελπίδα θα χαρίσει σε όλους,ανεξαρτήτως παρατάξεως,θα ακούγονται και δυο αλήθειες αλλά και μερικές ουσιαστικές προτάσεις για το καλό της Ζαχάρως.

Καλημέρα σας

Υ.Σ.Ποτέ δεν σταμάτησε να αναζητά την αλήθεια,η υπόθεση πήρε προσφάτως τον δρόμο της Δικαιοσύνης μετά και τους δικούς του αγώνες.

Ανώνυμος είπε...

http://iliatora.gr/news_details.php?id=1433

Εδώ θα βρεις και το original δημοσίευμα

exo-frenon είπε...

Επειδή ξέρω πολύ καλά τις τοπικές κοινωνίες συμμερίζομαι αυτά τα σχόλια. Δεν μπορεί λοιπον ένας τέτοιος άξιος και αισιόδοξος άνθρωπος, που τόσα πέρασε στη ζωή του, να αποτελεί, υποκύπτωντας στη δημαγωγία αυτών των άθλιων της πολιτικής του πασοκ, ένα μέσο για την διαφήμησή τους. Τον χρησιμοποιούν . Πρέπει να απέχει και να δεί την αλήθεια. Όσο για τα στοιχεία που ψάχνει, δεν θα τα βρεί ποτέ και πουθενά. Είπαμε ποιός έβαλε τις φωτιές.